Løsninger


Løsninger 1

Innvendig

Har du lyst til å få mer ut av hjemmet ditt? Med våre innovative løsninger kan du nyte en rekke fantastiske fordeler som forbedrer både komforten og økonomien i ditt hjem. Forleng sesongen og bruk utendørsområdene dine langt utover sommermånedene, nyt en svalere temperatur inne selv på de varmeste sommerdagene, og hold varmen inne på kalde vinterdager.

Våre energieffektive produkter sørger for bedre isolasjon og optimalisert energibruk, noe som reduserer strømkostnadene og gir et grønnere fotavtrykk. Forbedre din livskvalitet med et mer komfortabelt og roligere hjem, og realiser drømmen om et ekstra rom – enten det er en vinterhage, et kontor eller et hobbyrom. Med oss kan du skape et hjem som er et fristed for avslapning og velvære.

Løsninger 2
5M3A5349:
Løsninger 3
5M3A6355:
Løsninger 4
Balkongentreprenøren_Foto-Veronika-Stuksrud_012:
Løsninger 5
Balkongentreprenøren_Foto-Veronika-Stuksrud_013:
Løsninger 6
Balkongentreprenøren_Foto-Veronika-Stuksrud_018:
Løsninger 7
Balkongentreprenøren_Foto-Veronika-Stuksrud_019:
Løsninger 8
Balkongentreprenøren_Foto-Veronika-Stuksrud_021:
Løsninger 9
Balkongentreprenøren_Foto-Veronika-Stuksrud_022:
Løsninger 10
Balkongentreprenøren_Foto-Veronika-Stuksrud_024:
Løsninger 11
Balkongentreprenøren_Foto-Veronika-Stuksrud_025:
Løsninger 12
DSC07136:
Løsninger 13
Balkongentreprenøren_Foto-Veronika-Stuksrud_027:
Løsninger 14
Balkongentreprenøren_Foto-Veronika-Stuksrud_030:
Løsninger 15
Gallstak-2:

Forleng Sesongen

Med våre produkter kan du forlenge sesongen og bruke utendørsområdene dine langt utover sommermånedene. Nyt våren tidligere og høsten lengre, uten å bekymre deg for kjølige dager.

Svalere Om Sommeren

Opplev en behagelig temperatur inne selv på de varmeste sommerdagene. Våre løsninger reduserer varmen som trenger inn i leiligheten, slik at du kan slappe av i et svalt og komfortabelt hjem.

Varmer Om Vinteren

Hold varmen inne i leiligheten din på kalde vinterdager. Våre produkter sørger for bedre isolasjon, noe som betyr at du kan kose deg i et varmt og hyggelig hjem uten å måtte skru opp varmen.

Reduserte Strømkostnader

Med våre energieffektive løsninger vil du merke en betydelig reduksjon i strømkostnadene. Bedre isolasjon og optimalisert energibruk betyr penger spart og et grønnere fotavtrykk.

Bedre Livskvalitet

Forbedre din livskvalitet med et mer komfortabelt og roligere hjem. Våre løsninger bidrar til å redusere støy og skape et sunnere inneklima, noe som gjør ditt hjem til et fristed for avslapning og velvære.

Få Et Ekstra Rom

Gjør drømmen om et ekstra rom til virkelighet. Våre løsninger gir deg muligheten til å utvide boligarealet ditt, slik at du kan skape en vinterhage, et kontor eller et hobbyrom – mulighetene er uendelige.

Utvendig

Unike Prosjekter, Skreddersydde Løsninger

Hvert enkelt prosjekt vi tar på oss er unikt, og vi er dedikert til å skape optimale løsninger i tett samarbeid med våre kunder. Som totalentreprenør med mange års erfaring i oppgradering av borettslag over hele landet, vet vi hva som skal til for å levere kvalitet og tilfredshet.

Erfaring og Kompetanse

Med vår omfattende erfaring og dyptgående kunnskap, sikrer vi at hvert prosjekt blir håndtert med høyeste standard. Vi har lang erfaring med samspillskontrakter og tidlig involvering i forprosjekter, noe som gir et solid fundament for vellykkede resultater.

Løsninger 16
Balkongentreprenøren_Foto-Veronika-Stuksrud_008:
Løsninger 17
Balkongentreprenøren_Foto-Veronika-Stuksrud_015:
Løsninger 18
Balkongentreprenøren_Foto-Veronika-Stuksrud_016:
Løsninger 19
DSC00928:
Løsninger 20
IMG_6634:
Løsninger 21
IMGP4495:
Løsninger 22
Skyline:
Løsninger 23
10_betongsag:
Løsninger 24
44_35_P7109937:
Løsninger 25
IMG_3876:
Løsninger 26
skumring:

Totalentreprenør med Fokus på Kvalitet

Som totalentreprenør tar vi ansvar for hele prosjektet, fra idé og planlegging til gjennomføring og ferdigstillelse. Dette sikrer en sømløs prosess og en sluttprodukt som overgår forventningene. La oss hjelpe deg med å realisere potensialet i ditt borettslag. Kontakt oss i dag for en åpen og ærlig samtale om hvordan vi kan samarbeide for å skape et vellykket prosjekt sammen.

Åpen Dialog og Samarbeid

Åpen dialog og tett samarbeid er nøkkelen til et vellykket prosjekt. Vi tror på å starte med en felles forståelse av målsettingene, og jobber kontinuerlig for å sikre at alle parter er på samme side gjennom hele prosessen. Vår tilnærming legger grunnlaget for et sterkt samarbeid som gir resultater.

Skreddersydde Løsninger

Vi forstår at ingen prosjekter er like. Derfor tilpasser vi våre tjenester for å møte de unike behovene til hvert enkelt borettslag. Vi jobber tett med kundene våre for å utvikle skreddersydde løsninger som oppfyller deres spesifikke krav og ønsker.

Ting du kanskje lurer på?

Hva koster en innglasset balkong?

Oppgrader ditt hjem med en innglasset balkong – en investering som gir mer enn den koster!

Alle bygg har sine unike særpreg og utfordringer, og vi forstår at beboerne har ulike ønsker og behov. For å ivareta dette er skreddersydde løsninger avgjørende.

Vi tilbyr tilpassede innglassede balkonger som harmonerer med ditt byggs arkitektur og møter dine personlige krav. Vårt mål er å skape funksjonelle og estetiske løsninger som gir økt komfort og verdi til ditt hjem. Velg oss for kvalitet og fleksibilitet – vi tilpasser oss ditt prosjekt, uansett omfang og kompleksitet.

Hos oss er det løsningene og antall enheter i borettslaget som definerer prisen på balkongen. Åpen løsning eller innglasset løsning påvirker prisen. Tilvalg og størrelse påvirker også kostnaden, men vår erfaring viser at prisøkningen ofte er høyere enn den totale kostnadene.

Våre innglassingsløsninger har lang levetid, noe som gir deg mulighet til gunstige lånebetingelser og reduser energikostnader. Dette resulterer i lavere husleieøkninger. Faktisk har vi opplevd at husleieøkningen kan være lavere enn det nødvendige vedlikeholdet som allikevel må utføres.

Velg kvalitet og langsiktige fordeler med våre innglassede balkonger – en smart investering i ditt hjem og din fremti

Blir balkongen større ved en oppgradering?

Din perfekte balkong – Skreddersydd etter dine ønsker

Hos Balkongentreprenøren kan du fritt velge størrelser, former og farger på din innglassede balkong, innenfor de rammer myndighetene setter for fasadeendringer. Når du har bestemt deg for ønsket løsning, setter vi opp fotomontasjer som viser hvordan bygget vil se ut etter oppgraderingen. Dette verktøyet er uvurderlig for å gjøre de siste justeringene og sikre at resultatet blir akkurat slik du ønsker.

Våre balkonger kommer i ulike størrelser og med varierte funksjoner, tilpasset dine behov. Det som er felles for alle våre løsninger, er at en profesjonell rehabilitering – prosjektert og bygget etter gjeldende regler – gir økt levetid på balkongene. Velg Balkongentreprenøren for en varig, estetisk og funksjonell oppgradering av ditt hjem.

Er det mulig å få intrigert varmepumpe?

Revolusjonerende balkongløsninger fra Balkongentreprenøren

Balkongentreprenøren har utviklet og patentert en løsning med integrert varmepumpe i innglassingssystemet – en estetisk løsning som både kommuner og styrer i borettslag er positive til. Denne innovative varmepumpen kan løfte boligen din en energiklasse, noe som sikrer lavere energibruk enn tradisjonell strømoppvarming og reduserer kostnadene betydelig.

Vår varmepumpe gir deg også et behagelig inneklima med jevn varme i hele hjemmet. Den bidrar til lavere energibruk og kostnader, samtidig som den forbedrer komforten året rundt. Velg Balkongentreprenøren for en elegant og energieffektiv balkongløsning som setter en ny standard for moderne boliger

Finnes det løsninger som reduserer økningen i husleien?

Oppdag Forskjellen med Balkongentreprenøren

Er du klar for å oppgradere balkongene i ditt borettslag med langvarige og pålitelige løsninger? Hos Balkongentreprenøren tilbyr vi systemer som utmerker seg i både kvalitet og levetid, og vi har sikret en langsiktig finansiering for våre kunder.

Hvorfor Velge Våre Systemer?

Mange borettslag sliter med balkonger som må byttes ut etter bare noen tiår, spesielt de som ble bygget på 90-tallet. Dette skaper utfordringer når nye rehabiliteringer må utføres før gjelden fra den forrige er nedbetalt. Vi tilbyr en løsning som varer!

Lang Levetid: Våre balkongsystemer har en imponerende levetid på 80-100 år, takket være materialer som vanntett betong, aluminium, varmgalvanisert stål og glass. Dette betyr at du kan unngå hyppige og kostbare utskiftninger.

Forutsigbar Finansiering: Vi anbefaler en lånetid på 55 år for våre kunder. Med vår langsiktige finansieringsplan kan du føle deg trygg på at rehabiliteringen er økonomisk håndterbar og forutsigbar.

Kvalitet og Holdbarhet i Hvert Detalj

Velg Balkongentreprenøren for å sikre at ditt borettslag får balkonger som ikke bare ser bra ut, men som også varer i flere generasjoner. Kontakt oss i dag for en uforpliktende konsultasjon, og opplev forskjellen!

Balkongentreprenøren – Din partner for varige løsninger

Hva menes med en tradisjonell renovering?

Rehabilitering av Balkongen – En Investering i Fremtiden

I vårt norske klima utsettes fasader og balkonger for store belastninger. En sliten og gammel balkong senker helhetsinntrykket av bygget og boligen, mens en moderne balkong har lang levetid og øker bokvaliteten. Noe må gjøres, og valget står mellom tradisjonell rehabilitering eller en langsiktig løsning.

Tradisjonell renovering av balkonger i borettslag refererer til de mer konvensjonelle og ofte enklere metodene for å reparere eller oppgradere balkonger. Denne typen renovering innebærer vanligvis følgende aspekter:

Vanlige Prosesser i Tradisjonell Renovering

 1. Reparasjon av Skader: Lapping av sprekker og hull i betongen, utskifting av skadede deler av rekkverket, og andre mindre reparasjoner for å gjenopprette funksjonaliteten til balkongen.
 2. Overflatebehandling: Påføring av ny maling eller belegg for å beskytte betongen og forbedre utseendet. Dette inkluderer ofte fjerning av gammel maling eller belegg før ny påføring.
 3. Utskifting av Elementer: Skifte ut enkelte komponenter som treverk, fliser eller rekkverk som har blitt slitt eller skadet over tid. Dette kan inkludere utskifting av gulvbelegg eller rekkverk med lignende materialer.

Fordeler og Ulemper

Fordeler:

 • Kostnadseffektiv på kort sikt: Tradisjonell renovering er ofte rimeligere i umiddelbare kostnader sammenlignet med omfattende oppgraderinger.
 • Rask gjennomføring: Prosessen kan gjennomføres relativt raskt, noe som minimerer ulemper for beboerne.

Ulemper:

 • Begrenset holdbarhet: Resultatet av en tradisjonell renovering har ofte en kortere levetid, noe som kan medføre behov for hyppigere vedlikehold og reparasjoner.
 • Estetiske begrensninger: Tradisjonelle metoder kan ha begrenset potensial for betydelige estetiske forbedringer.
 • Langsiktige kostnader: Selv om initialkostnaden kan være lavere, kan de akkumulerte kostnadene over tid bli høyere på grunn av hyppigere
Hvorfor velge en langsiktig løsning?

Økt Bokvalitet: En ny og moderne balkong gir ikke bare en estetisk oppgradering, men forbedrer også funksjonaliteten og komforten i boligen din. Nyt lange sommerkvelder ute på en solid og vakker balkong.

Holdbarhet og Levetid: Våre løsninger sikrer balkonger med høy kvalitet og lang levetid, laget av materialer som vanntett betong, aluminium, varmgalvanisert stål og glass. Dette betyr mindre vedlikehold og færre bekymringer i fremtiden.

Kostnadseffektivitet: Med en langsiktig rehabilitering unngår du hyppige og kostbare oppgraderinger. Investeringen i en robust og holdbar balkong betaler seg selv over tid gjennom redusert vedlikehold og økt verdi på boligen.

Tradisjonell Rehabilitering vs. Langsiktig Løsning

Tradisjonell Rehabilitering: Kan være en rask og rimelig løsning på kort sikt, men ofte med begrenset levetid og behov for hyppigere vedlikehold.

Langsiktig Løsning: En mer omfattende investering som gir betydelige fordeler i form av holdbarhet, bokvalitet og langsiktig kostnadseffektivitet. Våre balkongsystemer er designet for å tåle tidens tann og de utfordringene det norske klimaet bringer.

Gjør det Riktige Valget for Fremtiden

Velg en rehabilitering som gir varige resultater og forbedrer ditt hjem. Kontakt oss i dag for en uforpliktende konsultasjon og oppdag hvordan vi kan forvandle din gamle balkong til en moderne oase.

Din Partner i Kvalitet og Holdbarhet – Balkongentreprenøren

Hvorfor er lys viktig på balkongen?

Opplev Perfekt Belysning med Balkongentreprenøren

Har du noen gang drømt om en balkong som føles som en forlengelse av stuen din? Hos Balkongentreprenøren har vi utviklet den perfekte løsningen for deg. Vår spesialdesignede Svevelampe er tilpasset balkongen din og utstyrt med LED-lys som gir et behagelig lys i taket, samt spotter som lyser opp rommet og skaper et ideelt lys for å lese en god bok.

Skap Livskvalitet på Balkongen

Livskvalitet på balkongen er viktig for trivsel. Vi ønsker å forvandle terrassen din til en lun atmosfære, hvor du kan nyte svale sommerkvelder og solfylte dager. Med våre løsninger blir uteplassen din en ekstra stue i sommerhalvåret.

Transformasjon med Riktig Belysning

De rette utelampene kan gi terrassen din et helt nytt liv. Riktig belysning er ikke bare estetisk tiltalende, men også viktig for helsemessige grunner og for å føle velvære der vi befinner oss. Belysning har stor effekt på områder som hukommelse, humør, produktivitet, søvn og stress.

Våre Løsninger

Svevelampe med LED-lys: Perfekt for både funksjonalitet og atmosfære, designet for å gi et behagelig og godt lys. Spottene gir ideelt leselys og skaper en hyggelig stemning på balkongen.

Vi tilbyr også andre innovative løsninger som kan forvandle uteplassen din.

Hvorfor Velge Balkongentreprenøren?

 • Innovative Produkter: Våre belysningsløsninger er spesialdesignet for å forbedre din uteplass.
 • Økt Velvære: Riktig belysning bidrar til bedre helse og økt trivsel.
 • Skreddersydde Løsninger: Tilpasset dine behov og ønsker for en optimal balkongopplevelse.
 • Gjør balkongen din til en oase av velvære og nytelse. Kontakt oss i dag for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med å skape den perfekte uteplassen med riktig belysning.

Balkongentreprenøren – Lys Opp Din Hverdag